Ananászos túrótorta recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 15 dkg cukor
- 2 ek víz
Túrókrémhez:
- 25-50 dkg túró (ki mennyi töltelékkel szereti)
- 1-2 cs vaníliás cukor
- 1 konzerv ananász apró darabokra vágva
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és kivajazott, lisztezett formában 180 fokon 20-25 perc alatt kisütjük. Ha kihűlt óvatosan kikaparjuk a belsejét és szétmorzsoljuk. Ez majd a tetejére kerül. A krémhez a túrót összetörjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a darabolt ananászt. Ha nem elég kenhető az állaga a krémnek, adhatunk hozzá egy kevés ananász levet. A tetejére szórjuk a morzsolt tésztát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »