Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás piskótatorta recept

Almás piskótatorta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 kanál cukor
    • 6 kanál liszt
    • 1 csomag sütőpor
    • 2 alma meghámozva, felszeletelve
    • 1 kávéskanál őrölt fahéj
    • 1 kiskanál porcukor
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje, porcukorral felverve
    • kevés vaj, a forma kenéséhez

    Elkészítése:

    A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük a cukorral, majd ebbe belekeverjük a tojás sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet.

    A sütőformát kivajazzuk! Az összekavart piskótaalapot beleterítjük, majd előmelegített sütőben megsütjük. Közben, a használati utasítás szerint elkészítjük a pudingot.

    Ráterítjük a pudingot a piskótára, majd mikor meghűlt az őrölt fahéjba, és porcukorba forgatott almaszeleteket is ráfektetjük. Cukorral felverjük keményre a tojás fehérjét, és ráterítjük az almaszeletekre.

    Annyi időre sütőbe tesszük, hogy a fehérje teteje megpiruljon.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá