Áfonyás sajtkrémtorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg darált keksz
- 10 dkg olvasztott margarin
- 1-2 ek. tej
- 20 dkg kék áfonya
- 50 dkg mascarpone
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg barna cukor
- vanília aroma
Elkészítése:
A darált kekszet, az olvasztott margarinnal, meg a pici tejjel összedolgozzuk, és egy 20 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk vele. Hűtőbe tesszük legalább 3 órára.
A Mascarponét a 3 tojással 15 dkg barna cukorral, vanília aromával, géppel kikeverünk. A hűtőből kivett tortaalapra rászórjuk az áfonyát, majd ráöntjük a krémet, és 180 fokos sütőben kb. 60 percig sütjük. Ha kihűlt teljesen, tálra borítjuk, és porcukorral megszórjuk.
Tárolás:
Ne tároljuk, mert úgyis azonnal elfogy.
Tipp:
A Tv paprika műsorában találkoztam először ezzel a finomsággal.Azonnal elkészítettem,persze már sokatszor.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »