Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldséges tésztasaláta recept

Zöldséges tésztasaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg (gm) kagylótészta
    • 4 halványító zeller (szárzeller)
    • 4 keményre főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 db hónapos retek
    • 0,5 kígyó uborka
    • 3 ek majonéz
    • 1 kis pohár (lm) natúr joghurt
    • 1 fél citrom leve
    • 3 ek friss aprított snidling
    • frissen őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    A tésztát enyhén sós, lobogó vízben a csomagoláson található utasítások szerint kifőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk lecsepegni.

    A zellert és a retket vékony szeletekre, az uborkát csíkokra vágjuk, és ha a tészta kellően lecsepegett, összeforgatjuk a felaprított zöldségekkel.

    A főtt tojás sárgáját villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan kikeverjük a joghurttal, a majonézzel és a frissen facsart citromlével.

    A tojásfehérjét kockára vágjuk, hozzáadjuk a zöldséges tésztához, majd meglocsoljuk az öntettel, és legalább fél órára hűtőbe tesszük.

    Közvetlenül tálalás előtt megszórjuk az aprított snidlinggel.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá