Padlizsános tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 padlizsán
- 1 kis doboz paradicsomszósz
- bazsalikom
- 1 póréhagyma
- só
- fél dl olívaolaj
- pár szem olívabogyó
- 15 dkg reszelt parmezán
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 csomag penne, vagy szarvacska tészta
Elkészítése:
A padlizsánt megmossuk és szárazra töröljük, majd kis kockákra vágjuk.
Felhevítjük az olajat, majd beletesszük a póréhagymát, majd amikor megpárolódott hozzáadjuk az apróra vágott padlizsánt. Fűszerezzük, majd ráöntjük a paradicsomszószt és egy kicsi vizet. Hozzáadjuk az olívabogyókat, az apróra vágott fokhagymát és puhára főzzük.
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd összekeverjük a padlizsánnal. A tetejére reszelt sajtot szórunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »