Zöld farfalle recept

Hozzávalók (ízlés szerinti mennyiségben):
- brokkoli
- medvehagyma
- cukkini
- petrezselyem
- zöldhagyma
- bébi spenót
- 1/2 paradicsom
- tejszín
- só
- császárszalonna
- kevés vaj
Elkészítése:
A brokkolit előfőzöm, majd hideg vízzel átöblítem. A császárszalonnát felkockázom és serpenyőben kevés vaj hozzáadásával kicsit átpirítom.
Ezután hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát, medvehagymát, karikázott cukkinit, bébi spenótot végül a megfőtt brokkolit. Együtt kevergetem őket egy kevés só hozzáadásával.
Más fűszert nem teszek bele, mert a medvehagyma íze finom intenzív. Közben kifőzöm a tésztát is, amit végül hozzákeverek a zöldségekhez.
Fogyózok ehetik főzőtejszín nélkül is, de azzal az igazi. Tetejére parmezán sajt kerül(ne), ha lenne itthon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »