Túrós csusza recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 50 dkg csusza tészta, de készíthető még fodros kockából is
- 25 dkg füstölt szalonna
- tejföl ízlés szerint
Elkészítése:
A szalonnát kis kockára vágjuk, a túrót kevés tejföllel összekeverjük, átforgatjuk. Vigyázzunk, hogy ne törjük nagyon!
A tésztát forró, enyhén sós vízben megfőzzük.
A szalonnát zsírjára sütjük, majd a tepertőt kivesszük. A megfőtt tésztát összekeverjük a zsírral, átforgatjuk. A hozzákevert túrós tejföllel ismét elkeverjük.
Tejföllel és a kisütött tepertővel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.