Török pide recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 0.5 csomag instant élesztő
- 2 dl langyos víz
- 2 evőkanál olaj
A kenéshez:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
A töltelékhez:
- füstölt nyers kolbász
- gombás pizzaszósz
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 szál póréhagyma
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd dagasztjuk. Hat egyenlő részre osztjuk, majd langyos helyen 20 percig kelesztjük, majd egyenként csónak formát készítünk belőle.
A széleit behajtjuk és a belsejét megkenjük paradicsomszósszal és eloszlatjuk rajta a feldarabolt gombát és a ferdére vágott kolbászt. Erre jön a csíkokra vágott paprika és a karikákra vágott hagyma.
A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd lekenjük a széleit tojással. 200 fokos, előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Bazsalikom levéllel díszíthetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »