Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Török pide recept

Török pide
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg liszt
    • 0.5 csomag instant élesztő
    • 2 dl langyos víz
    • 2 evőkanál olaj

    A kenéshez:

    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    A töltelékhez:

    • füstölt nyers kolbász
    • gombás pizzaszósz
    • 1 db paradicsom
    • 1 db paprika
    • 1 szál póréhagyma
    • 10 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd dagasztjuk. Hat egyenlő részre osztjuk, majd langyos helyen 20 percig kelesztjük, majd egyenként csónak formát készítünk belőle.

    A széleit behajtjuk és a belsejét megkenjük paradicsomszósszal és eloszlatjuk rajta a feldarabolt gombát és a ferdére vágott kolbászt. Erre jön a csíkokra vágott paprika és a karikákra vágott hagyma.

    A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd lekenjük a széleit tojással. 200 fokos, előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

    Bazsalikom levéllel díszíthetjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá