Tojásos cérnametélt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg cérnametélt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg reszelt sajt
- 4 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon megfőzöm, leöblítem és melegen tartom. Közben a megtisztított és összetört fokhagymát 3 evőkanál olajon megfuttatom, ezután a tűzről levéve belekeverem a tejfölt és a felvert tojásokat. Borssal és sóval fűszerezem, végül hozzáadom a reszelt sajtot. Tűzálló tálba 15 perc alatt megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »