Tojásos cérnametélt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg cérnametélt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg reszelt sajt
- 4 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon megfőzöm, leöblítem és melegen tartom. Közben a megtisztított és összetört fokhagymát 3 evőkanál olajon megfuttatom, ezután a tűzről levéve belekeverem a tejfölt és a felvert tojásokat. Borssal és sóval fűszerezem, végül hozzáadom a reszelt sajtot. Tűzálló tálba 15 perc alatt megsütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »