Tojásos cérnametélt recept
Hozzávalók:
- 25 dkg cérnametélt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg reszelt sajt
- 4 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon megfőzöm, leöblítem és melegen tartom. Közben a megtisztított és összetört fokhagymát 3 evőkanál olajon megfuttatom, ezután a tűzről levéve belekeverem a tejfölt és a felvert tojásokat. Borssal és sóval fűszerezem, végül hozzáadom a reszelt sajtot. Tűzálló tálba 15 perc alatt megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

