Tojásos cérnametélt recept

Hozzávalók:
- 25 dkg cérnametélt
- 2 dl tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg reszelt sajt
- 4 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon megfőzöm, leöblítem és melegen tartom. Közben a megtisztított és összetört fokhagymát 3 evőkanál olajon megfuttatom, ezután a tűzről levéve belekeverem a tejfölt és a felvert tojásokat. Borssal és sóval fűszerezem, végül hozzáadom a reszelt sajtot. Tűzálló tálba 15 perc alatt megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »