Tésztasaláta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg száraztészta
- 20 dkg szeletelt bacon
- 30 dkg mozzarella
- 30 dkg koktél paradicsom
- 20 dkg olívabogyó (fekete, zöld)
- 2 ek olívaolaj
- 3 ek zöld pesto
- 2 marék rukkola
- só
Elkészítése:
A tésztát (orsó, fodros nagykocka, széles metélt) forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Ha kész, hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük.
Nagy méretű lábasban az olajon üvegesre futtatjuk a kockára vágott bacon szeleteket. Hozzáadjuk a tésztát, a pestót, az olajbogyót, a felaprított mozzarellát, a paradicsomot, és elkeverjük.
Végül belekeverjük a kissé összevágott rukkolát, és hidegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »