Tésztás finomság recept

Hozzávalók:
- 15 dkg kristálycukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 300 g kefir
- 150 g tejföl
- 1/2 liter tej
- 5 dkg mazsola
- 25 dkg fodros tészta
- margarin a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverem, majd beleöntöm a tejfölt és a kefirt, jól átkeverem, végül hozzáöntöm a tejet is.
Egy kisebb tepsit kikenek margarinnal és egyenletesen eloszlatom benne a tésztát, majd meghintem a megmosott mazsolával és nyakon öntöm a masszával. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütöm. Tálaláskor meghintem porcukorral.
Tipp:
Én ebből a mennyiségből dupla adagot szoktam sütni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »