Tejszínes, zöldséges tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag tészta
- 40 dkg csirkemell
- 10 dkg póréhagyma
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg zellerszár
- 10 dkg kínai kel
- 2 ek petrezselyem
- 1 ek olaj
- 2 dl tejszín
- 2 ek mustár
- só
- bors
Elkészítése:
Először felrakjuk a vizet főni a tésztának, és a csomagoláson leírtak alapján megfőzzük. Mire megfő, a tészta a többi is el fog készülni.
Az olajon fehéredésig pirítjuk a húst, közben a zöldségeket földaraboljuk. Mikor már teljesen megfehéredett, akkor hozzáadjuk a hagymát, a zellert és a sárgarépát. 1-2 perc múlva hozzáadjuk a mustárt, és így pirítjuk 2-3 percig. Hozzáadjuk a kínai kelt és a tejszínt. Amint felforrt a tejszín, már kész is vagyunk.
A husit a tésztával, melegen és reszelt sajttal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »