Tejszínes, zöldséges tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag tészta
- 40 dkg csirkemell
- 10 dkg póréhagyma
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg zellerszár
- 10 dkg kínai kel
- 2 ek petrezselyem
- 1 ek olaj
- 2 dl tejszín
- 2 ek mustár
- só
- bors
Elkészítése:
Először felrakjuk a vizet főni a tésztának, és a csomagoláson leírtak alapján megfőzzük. Mire megfő, a tészta a többi is el fog készülni.
Az olajon fehéredésig pirítjuk a húst, közben a zöldségeket földaraboljuk. Mikor már teljesen megfehéredett, akkor hozzáadjuk a hagymát, a zellert és a sárgarépát. 1-2 perc múlva hozzáadjuk a mustárt, és így pirítjuk 2-3 percig. Hozzáadjuk a kínai kelt és a tejszínt. Amint felforrt a tejszín, már kész is vagyunk.
A husit a tésztával, melegen és reszelt sajttal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »