Tavaszi mártás tésztával recept

Hozzávalók:
- 1 kisebb vöröshagyma
- 40 dkg párizsi
- 20 dkg zöldborsó
- 2-3 babérlevél
- 2 evőkanál tejföl
- liszt a sűrítéshez
- kifőzött tészta
Elkészítése:
A hagymát olajon megpároljuk, beletesszük a borsót, azzal pároljuk még kis ideig, majd hozzátesszük a kis kockára vágott párizsit. Felöntjük vízzel,sót, delikátot, őrölt borsot, és babérlevelet teszünk bele, majd ezzel főzzük 15-20 percig. A tejfölből és a lisztből habarást készítünk, behabarjuk, tésztával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »