Tavaszi mártás tésztával

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 40 dkg párizsi
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2-3 babérlevél
  • 2 evőkanál tejföl
  • liszt a sűrítéshez
  • kifőzött tészta

Elkészítése:
A hagymát olajon megpároljuk, beletesszük a borsót, azzal pároljuk még kis ideig, majd hozzátesszük a kis kockára vágott párizsit. Felöntjük vízzel,sót, delikátot, őrölt borsot, és babérlevelet teszünk bele, majd ezzel főzzük 15-20 percig. A tejfölből és a lisztből habarást készítünk, behabarjuk, tésztával tálaljuk.