Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 10 dkg darabolt bacon
- 3 szál rukkola
- 3 fej csiperke gomba
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 paradicsom
- 1 chili
- 5 dkg parmezan
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
- oregáno
Elkészítése:
A tésztát feltesszük főni.
A bacont egy kevés olívaolajon megsütjük. Beletesszük a feldarabolt újhagymát, a paradicsomot, a chilit és a gombát. Fűszerezzük, végül rádobjuk a rukkolát.
A sajtot lereszeljük. A tésztára rászedjük a zöldségeket, s megszórjuk a reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

