Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 10 dkg darabolt bacon
- 3 szál rukkola
- 3 fej csiperke gomba
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 paradicsom
- 1 chili
- 5 dkg parmezan
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
- oregáno
Elkészítése:
A tésztát feltesszük főni.
A bacont egy kevés olívaolajon megsütjük. Beletesszük a feldarabolt újhagymát, a paradicsomot, a chilit és a gombát. Fűszerezzük, végül rádobjuk a rukkolát.
A sajtot lereszeljük. A tésztára rászedjük a zöldségeket, s megszórjuk a reszelt sajttal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »