Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 10 dkg darabolt bacon
- 3 szál rukkola
- 3 fej csiperke gomba
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 paradicsom
- 1 chili
- 5 dkg parmezan
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
- oregáno
Elkészítése:
A tésztát feltesszük főni.
A bacont egy kevés olívaolajon megsütjük. Beletesszük a feldarabolt újhagymát, a paradicsomot, a chilit és a gombát. Fűszerezzük, végül rádobjuk a rukkolát.
A sajtot lereszeljük. A tésztára rászedjük a zöldségeket, s megszórjuk a reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »