Sült bolognai recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs penne tészta
- 50 dkg darált hús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 cs bolognai alap
- 2 ek olaj
- 2,5 dl víz
- 3 dl tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzöm és leszűröm.
Az olajat egy edénybe öntöm, a hagymát apróra beleszelem és kicsit megpárolom. Hozzáadom a darált húst, amit fehéredésig párolok, majd hozzáadom az alapot és a vizet, majd 5-7 percig főzöm.
Ekkor leveszem a tűzről és a pennével összekeverem. Egy kis olajjal kikenek egy tepsit és az összekevert tésztát beleöntöm.
A tejfölt a tojással és a reszelt sajttal összekeverem és a tészta tetejére kenem.
190-200 fokon 15-20 percig sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »