Spenótos rakottas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg mirelit spenót
- 0,5 l tej
- 2 ek olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek liszt
- só
- bors
- 2 felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg csavaros tészta
- 5 dkg trappista sajt
Elkészítése:
Olajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a lisztet, kicsit pirítjuk, majd felöntjük a tejjel, hozzáadjuk a spenótot. Sűrűsödésig főzzük. Sózzuk, borsozzuk.
A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük, majd a felvert tojást hozzá keverjük. A spenótos főzeléket is belekeverjük, majd olajozott, kapcsos tortaformába (24 cm) kanalazzuk.
180 fokon sütjük addig, amíg megpirul a teteje. Még forrón ráreszeljük a sajtot
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »