Spenótos-gombás csirke tésztával recept

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemell
- 30 dkg gomba szeletelve
- 1 cs parajpüré
- 1,5 dl főzőtejszín
- fokhagyma
- só
- bors
- olaj
- Bármilyen tészta
Elkészítése:
A parajt kiolvasztjuk, majd egy szűrőben lecsöpögtetjük. Ha nagyon darabos, botmixerrel pürésítjük.
A csirkemellet felkockázzuk, majd olajban megpirítjuk. Sóval és borssal ízesítjük, majd vizet aláöntve megpároljuk. Ha kész, hozzáadjuk a szeletelt gombát, majd amikor elfőtte a levét hozzáadunk még 1 dl vizet, a parajt és a tejszínt.
Fokhagymával ízesítjük, ha szükséges még sózzuk. Tésztával és parmezánnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »