Spenótos-gombás csirke tésztával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemell
- 30 dkg gomba szeletelve
- 1 cs parajpüré
- 1,5 dl főzőtejszín
- fokhagyma
- só
- bors
- olaj
- Bármilyen tészta
Elkészítése:
A parajt kiolvasztjuk, majd egy szűrőben lecsöpögtetjük. Ha nagyon darabos, botmixerrel pürésítjük.
A csirkemellet felkockázzuk, majd olajban megpirítjuk. Sóval és borssal ízesítjük, majd vizet aláöntve megpároljuk. Ha kész, hozzáadjuk a szeletelt gombát, majd amikor elfőtte a levét hozzáadunk még 1 dl vizet, a parajt és a tejszínt.
Fokhagymával ízesítjük, ha szükséges még sózzuk. Tésztával és parmezánnal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.