Spagetti vörösboros raguval recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- bazsalikom
- oregánó
- olíva olaj
- 2 dl vörösbor
- 500 ml sűrített paradicsom
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csomag spagetti tészta
Elkészítése:
Serpenyőbe kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Öntsük hozzá a bort, adjuk hozzá a többi fűszert és forraljuk fel.
Nagyjából 10 percig főzzük így együtt, ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot is. Ha szükséges kevés cukorral édesíthetjük.
Már csak a tésztát kell kifőzni és tálalni
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.