Spagetti vörösboros raguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- bazsalikom
- oregánó
- olíva olaj
- 2 dl vörösbor
- 500 ml sűrített paradicsom
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csomag spagetti tészta
Elkészítése:
Serpenyőbe kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Öntsük hozzá a bort, adjuk hozzá a többi fűszert és forraljuk fel.
Nagyjából 10 percig főzzük így együtt, ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot is. Ha szükséges kevés cukorral édesíthetjük.
Már csak a tésztát kell kifőzni és tálalni
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »