Spagetti vörösboros raguval recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- bazsalikom
- oregánó
- olíva olaj
- 2 dl vörösbor
- 500 ml sűrített paradicsom
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csomag spagetti tészta
Elkészítése:
Serpenyőbe kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Öntsük hozzá a bort, adjuk hozzá a többi fűszert és forraljuk fel.
Nagyjából 10 percig főzzük így együtt, ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot is. Ha szükséges kevés cukorral édesíthetjük.
Már csak a tésztát kell kifőzni és tálalni
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

