Spagetti Toscana recept

Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti
- 3 nagy fej gomba
- 30 dkg bármilyen hús
- 2 ek olaj
- 10 dkg reszelt sajt
- 0,5 dl fehérbor
- só, bors
- 2 dl főzőtejszín
Elkészítése: A húst csíkokra vágjuk, és olajon körbe pirítjuk. A felszeletelt gombát a húshoz adjuk, felöntjük a borral, majd lefedve pároljuk. Ha a hús megpuhult, beleöntjük a tejszínt, a reszelt sajttal simára keverjük, fűszerezzük. A szószt belekeverjük a forró kifőtt tésztába, és jól átforgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »