Spagetti Toscana

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Spagetti Toscana

Hozzávalók:

  • 50 dkg spagetti
  • 3 nagy fej gomba
  • 30 dkg bármilyen hús
  • 2 ek olaj
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 0,5 dl fehérbor
  • só, bors
  • 2 dl főzőtejszín

Elkészítése:  A húst csíkokra vágjuk, és olajon körbe pirítjuk. A felszeletelt gombát a húshoz adjuk, felöntjük a borral, majd lefedve pároljuk. Ha a hús megpuhult, beleöntjük a tejszínt, a reszelt sajttal simára keverjük, fűszerezzük. A szószt belekeverjük a forró kifőtt tésztába, és jól átforgatjuk.