Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olasz ragu recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10dkg füstölt szalonna
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 40dkg darált hús
    • 1szál sárgarépa
    • 1 szál petrezselyem
    • 1 kis doboz sűrített paradicsom
    • 1 konzerv zöldborsó
    • bors
    • 1csomag spagetti

    Elkészítése:
    A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk, kisütjük. A hagymát kockákra vágva megfogyasztjuk, majd a darált húst fehéredésig sütjük. A lereszelt sárgarépát, petrezselymet beleforgatjuk. Majd a sűrített paradicsomot is és kevés vizet sót, borsot. Szép lassan inkább pároljuk, mint főzzük. Mikor kész beleöntjük a konzerv borsót, ezzel már épp csak felfőzzük. A spagettit kifőzzük, sós vízben egy nagy tálba tesszük. A közepébe fészket készítünk, majd beleöntjük a ragut és tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá