Olasz ragu recept

Hozzávalók:
- 10dkg füstölt szalonna
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 40dkg darált hús
- 1szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyem
- 1 kis doboz sűrített paradicsom
- 1 konzerv zöldborsó
- só
- bors
- 1csomag spagetti
Elkészítése:
A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk, kisütjük. A hagymát kockákra vágva megfogyasztjuk, majd a darált húst fehéredésig sütjük. A lereszelt sárgarépát, petrezselymet beleforgatjuk. Majd a sűrített paradicsomot is és kevés vizet sót, borsot. Szép lassan inkább pároljuk, mint főzzük. Mikor kész beleöntjük a konzerv borsót, ezzel már épp csak felfőzzük. A spagettit kifőzzük, sós vízben egy nagy tálba tesszük. A közepébe fészket készítünk, majd beleöntjük a ragut és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »