Csirkemájas rakott spagetti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 60 dkg spagetti
- 2 fej vöröshagyma
- 1 nagydoboz tejföl
- 25 dkg trappista sajt
- 3 db paprika
- 3 db paradicsom
- vaj a tepsi kikenéséhez
- ételízesítő
- majoránna
- őrölt fekete bors
- étolaj
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A csirkemájat kisebb darabokra vágjuk. A paprikát, paradicsomot felkarikázzuk. A vöröshagymát vékonyan felszeleteljük. A spagettit sós vízben kifőzzük, leöblítjük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a májat és fehéredésig pirítjuk. Ízesítjük borssal, majoránnával, ételízesítővel és 6-8 percig pirítjuk. Egy tepsit kivajazunk, beletesszük a spagetti felét. Ráterítjük a májas ragut, rászórjuk a paprika és paradicsom karikákat majd betakarjuk a spagetti másik felével. Megkenjük tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Készíthetjük maradék pirított csirkemájból is. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »