Sonkás kapros spagetti recept
Hozzávalók:
- 30 dkg sonka
- 1 gombakonzerv
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 2 csapott ek finomliszt
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 dl víz
- 1 csokor kapor
- 50 dkg spagetti tészta
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
Rátesszük a felkockázott sonkát és a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Ráöntjük a vizet, és addig főzzük amíg a sonka megpuhul.
A tejfölt kikeverjük a liszttel és az apróra vágott kaporral, és besűrűsítjük vele a ragut.
Spagettit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és a raguval összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

