Sonkás-gombás pizza recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg finomliszt
- 20 dkg rétesliszt
- 2 evőkanál olaj
- 1 dl tej
- 2 dkg élesztő, pici cukor
- 1 mokkáskanál só
- 1 dl langyos víz
Feltét:
- pizzaszósz
- gomba
- sajt
- sonka
Elkészítése:
Langyos, cukros tejbe tesszük az élesztőt és 10 dkg lisztet hozzáadva kovászt készítünk.Jól kidolgozzuk a többi hozzávalóval,3 részre osztjuk és langyos helyen kelesztjük. 3 db 22-24dkg-s buci lesz. Ezt a tésztát előre is ellehet készíteni,de akkor folpakkba csomagolva hűtőbe tegyük. Mielőtt felhasználjuk hagyjuk szobahőmérsékleten fél órát és gyönyörűen megkel. Kinyújtjuk, megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a sonkát, gombát és sajtot. addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »