Sonkás-gombás pizza recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg finomliszt
- 20 dkg rétesliszt
- 2 evőkanál olaj
- 1 dl tej
- 2 dkg élesztő, pici cukor
- 1 mokkáskanál só
- 1 dl langyos víz
Feltét:
- pizzaszósz
- gomba
- sajt
- sonka
Elkészítése:
Langyos, cukros tejbe tesszük az élesztőt és 10 dkg lisztet hozzáadva kovászt készítünk.Jól kidolgozzuk a többi hozzávalóval,3 részre osztjuk és langyos helyen kelesztjük. 3 db 22-24dkg-s buci lesz. Ezt a tésztát előre is ellehet készíteni,de akkor folpakkba csomagolva hűtőbe tegyük. Mielőtt felhasználjuk hagyjuk szobahőmérsékleten fél órát és gyönyörűen megkel. Kinyújtjuk, megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a sonkát, gombát és sajtot. addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »