Sajttal sült túrós tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg fodros nagykocka
- 80 dkg túró
- 3 kis tejföl
- 35 dkg húsos császárszalonna
- 25 dkg reszelt sajt
- só
- őrölt fehér bors
- olaj
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, leszűrjük, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Egy kb. 30×20 cm-es tepsibe öntjük.
A szalonnát kockázzuk fel, és egy kis olajon süssük üvegesre. A túrót a tejföllel eldolgozzuk, és a tésztával összekeverjük.
Hozzákeverjük a pirított szalonnát a kisült zsírjával együtt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és addig sütjük, amíg a sajt is megpirul.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp:
Finom egytálétel, laktató.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »