Sajtos-kukoricás húsos tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg tészta
- 50 dkg darált hús
- 2 doboz kukorica konzerv
- 2 tömlős sajt
- 0,5 liter 20%-os főzőtejszín
- 1 vöröshagyma
- friss bazsalikom
- só
- frissen őrölt bors
- oregánó
- tészta
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megfonnyasztjuk, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oregánóval, és pároljuk.
Amikor kész, rátesszük a kukoricát és 1-2 percig pároljuk tovább.
Ráöntjük a tejszínt, beletesszük a sajtkrémet, és összeforraljuk. Ízesítjük, ha még kell.
Ha elkészült, rászórjuk a felaprított bazsalikomot, de már nem forraljuk tovább.
Kifőtt tésztára szedjük a ragut, és megszórjuk reszelt sajttal.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »