Sajtos-kukoricás húsos tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg tészta
- 50 dkg darált hús
- 2 doboz kukorica konzerv
- 2 tömlős sajt
- 0,5 liter 20%-os főzőtejszín
- 1 vöröshagyma
- friss bazsalikom
- só
- frissen őrölt bors
- oregánó
- tészta
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megfonnyasztjuk, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oregánóval, és pároljuk.
Amikor kész, rátesszük a kukoricát és 1-2 percig pároljuk tovább.
Ráöntjük a tejszínt, beletesszük a sajtkrémet, és összeforraljuk. Ízesítjük, ha még kell.
Ha elkészült, rászórjuk a felaprított bazsalikomot, de már nem forraljuk tovább.
Kifőtt tésztára szedjük a ragut, és megszórjuk reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »