Sajtos-kukoricás húsos tészta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg tészta
- 50 dkg darált hús
- 2 doboz kukorica konzerv
- 2 tömlős sajt
- 0,5 liter 20%-os főzőtejszín
- 1 vöröshagyma
- friss bazsalikom
- só
- frissen őrölt bors
- oregánó
- tészta
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megfonnyasztjuk, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oregánóval, és pároljuk.
Amikor kész, rátesszük a kukoricát és 1-2 percig pároljuk tovább.
Ráöntjük a tejszínt, beletesszük a sajtkrémet, és összeforraljuk. Ízesítjük, ha még kell.
Ha elkészült, rászórjuk a felaprított bazsalikomot, de már nem forraljuk tovább.
Kifőtt tésztára szedjük a ragut, és megszórjuk reszelt sajttal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.