Sajtos rakott kenyér recept
Hozzávalók:
- 8 szelet fehér kenyér (zsemlekenyér)
- 8 vékony szelet edami sajt
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga - 3 dkg vaj
- csipetnyi só
Elkészítés:
A vajjal kikenünk egy lapos tűzálló tálat, félig egymásra fektetjük a kenyérszeleteket, és mindegyikre 1-1 szelet sajtot borítunk. Az egészet leöntjük a tejföl és a tojássárga keverékével, amelyet egy kevés sóval ízesítettünk. A sütőben, közepes lángon átsütjük, de nem pirítjuk barnára, nehogy a sajt megkeseredjék.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

