Sajtos rakott kenyér recept

Hozzávalók:
- 8 szelet fehér kenyér (zsemlekenyér)
- 8 vékony szelet edami sajt
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 3 dkg vaj
- csipetnyi só
Elkészítés:
A vajjal kikenünk egy lapos tűzálló tálat, félig egymásra fektetjük a kenyérszeleteket, és mindegyikre 1-1 szelet sajtot borítunk. Az egészet leöntjük a tejföl és a tojássárga keverékével, amelyet egy kevés sóval ízesítettünk. A sütőben, közepes lángon átsütjük, de nem pirítjuk barnára, nehogy a sajt megkeseredjék.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »