Zakuszkás pizza recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 400 g liszt
- 2 csipet só
- 1 tasak szárított élesztő
- 1,5 dl tej
- csipet cukor
- 0,5 dl olaj
Feltét:
- zakuszka
- 200 g (házi) kolbász
- 100 g szalámi
- 150 g sajt
- 2 fej vöröshagyma
Elkészítése:
Fontos, hogy a tészta minden hozzávalója szobahőmérsékletű legyen. A tészta hozzávalóit összedagasztjuk, majd meleg helyen kb 30 percig kelesztjük.
Amíg a tészta kel, a szalámit és a kolbászt felszeleteljük, a sajtot lereszeljük, a hagymát felaprítjuk.
A megkelt tésztát átgyúrjuk, tepsi méretűre kinyújtjuk (mindenki olyan nagyra nyújtsa, amilyen vastagon szereti), majd vastagon megkenjük zakuszkával, majd rátesszük a kolbászt, szalámit, rászórjuk a hagymát és a sajot.
Előmelegített sütőben 200 fokon 25-30 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »