Pizza recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 1/2 kg liszt
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál cukor
- 10 dkg margarin
- 1 csomag instant élesztő vagy 2,5 dkg élesztő (friss)
- 2 evőkanál burgonyapüré pehely vagy egy nagyobb főtt burgonya összetörve
- 2,5 dl langyos víz
Szósz:
- 1,5 dl paradicsomlé
- só, bors, oregánó, kakukkfű ízlés szerint.
Feltét:
- sonka, kolbász, szalámi, zöldborsó, kukorica, gomba ízlés szerint, és reszelt sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk és duplájára kelesztjük.
A szósz alapanyagait összekeverjük, félretesszük, a sajtot lereszeljük, a feltétet előkészítjük.
A tésztát ketté osztjuk, kinyújtjuk ás olajozott tepsire fektetjük. Megkenjük a szósszal, rápakoljuk a feltétet, rászórjuk a sajtot és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt szép aranybarna nem lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »