Pirított krumplis tészta recept
 
                            Hozzávalók:
- 1 cs vastagmetélt tészta
- 30-40dkg krumpli
- só, bors, pici delikát
- kevés olaj, vagy zsír
- kevés vaj
Elkészítése: Felforralom a vizet a fazékban, majd ha forr beleöntöm a tésztát és kifőzöm, mikor már puha leszűröm. A krumplit megtisztítom és megfőzöm. Összetöröm krumplitörővel, egy kis vajat, sót, pici delikátot és borsot keverek hozzá. A tésztához keverek egy pici olajat, hogy ne álljon össze, majd összekeverem a krumplival. Mikor ez mind kész akkor egy serpenyőbe öntök egy kevés olajat és beleteszem a krumplis tésztát, ,majd szép pirosra megpirítom. Kicsit sózom és tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

