Pasta al tonno recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 tonhal konzerv
- 1 szardínia konzerv
- 250 ml zsíros főzőtejszín
- 1 dl olívaolaj
- 4 ek parmezán sajt
- 2 ek vaj
- 50 dkg spagetti
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- fekete olívabogyó
Elkészítése:
A konzerveket lecsepegtetjük, az összeset egy tálba öntjük és belekeverjük a főzőtejszínt, az olíva olajat és a parmezán felét. Sózzuk, borsozzuk, majd petrezselyem zöldet adunk hozzá.
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük és egy száraz edénybe öntjük. Vajat adunk hozzá és teljes olvadásig kevergetjük . Hozzáadjuk a tonhalas masszát és megszórjuk a maradék parmezánnal és fekete olívabogyóval díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.