Pasta al tonno recept

Hozzávalók:
- 2 tonhal konzerv
- 1 szardínia konzerv
- 250 ml zsíros főzőtejszín
- 1 dl olívaolaj
- 4 ek parmezán sajt
- 2 ek vaj
- 50 dkg spagetti
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- fekete olívabogyó
Elkészítése:
A konzerveket lecsepegtetjük, az összeset egy tálba öntjük és belekeverjük a főzőtejszínt, az olíva olajat és a parmezán felét. Sózzuk, borsozzuk, majd petrezselyem zöldet adunk hozzá.
A tésztát sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük és egy száraz edénybe öntjük. Vajat adunk hozzá és teljes olvadásig kevergetjük . Hozzáadjuk a tonhalas masszát és megszórjuk a maradék parmezánnal és fekete olívabogyóval díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »