Parmezános spagetti kékkagylóval és rukkolával recept
Hozzávalók:
- 1 konzerv kékkagyló (én füstöltet vettem, ami repceolajban van eltéve)
- spagetti tészta
- parmezán sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- kevés kápia paprika
- rukkola
Elkészítése:
A tésztát főzzük ki a megszokott módon. Egy serpenyőben hevítsünk némi vajat, erre tegyük a préselt fokhagymát, amit rövid ideig pároljunk.
Tegyük rá a tésztát, keverjük jól össze. Szórjuk meg parmezánnal. Most már mehet rá a kagyló, a rukkola és a karikázott paprika. Fűszerezzük még ízlés szerint, végül szórjuk meg még parmezán sajttal.
Tipp:
A rukkola és a paprika tetszés szerint mehet bele, ezért nem írtam mennyiséget.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

