Olaszos paradicsomos spagetti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 dl olaj
- 3 cikk fokhagyma
- 3 dl paradicsom sűrítmény
- 1 l paradicsomlé (nálam házi)
- egy csapott kiskanál szárított vagy friss bazsalikom
- egy csapott evőkanál szárított vagy friss oregánó
- csipet só
- ízlés szerint cukor
- parmezán sajt
Elkészítése:
A felforrósított olajba beleaprítjuk a fokhagymát, kicsit átkavarjuk. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg a fokhagyma, majd ráöntjük a paradicsom sűrítményt, a paradicsomlevet és egy csipetnyi sót is szórunk rá.
Folyamatos kavargatás mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik és az olaj feljön a tetejére. Beletesszük a fűszereket, a cukrot és még főzzük 15 percig.
Tálalásnál sajtot szórunk rá. Sült paradicsommal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


