Olaszos paradicsomos spagetti recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 dl olaj
- 3 cikk fokhagyma
- 3 dl paradicsom sűrítmény
- 1 l paradicsomlé (nálam házi)
- egy csapott kiskanál szárított vagy friss bazsalikom
- egy csapott evőkanál szárított vagy friss oregánó
- csipet só
- ízlés szerint cukor
- parmezán sajt
Elkészítése:
A felforrósított olajba beleaprítjuk a fokhagymát, kicsit átkavarjuk. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg a fokhagyma, majd ráöntjük a paradicsom sűrítményt, a paradicsomlevet és egy csipetnyi sót is szórunk rá.
Folyamatos kavargatás mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik és az olaj feljön a tetejére. Beletesszük a fűszereket, a cukrot és még főzzük 15 percig.
Tálalásnál sajtot szórunk rá. Sült paradicsommal díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.