Olaszos paradicsomos spagetti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 dl olaj
- 3 cikk fokhagyma
- 3 dl paradicsom sűrítmény
- 1 l paradicsomlé (nálam házi)
- egy csapott kiskanál szárított vagy friss bazsalikom
- egy csapott evőkanál szárított vagy friss oregánó
- csipet só
- ízlés szerint cukor
- parmezán sajt
Elkészítése:
A felforrósított olajba beleaprítjuk a fokhagymát, kicsit átkavarjuk. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg a fokhagyma, majd ráöntjük a paradicsom sűrítményt, a paradicsomlevet és egy csipetnyi sót is szórunk rá.
Folyamatos kavargatás mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik és az olaj feljön a tetejére. Beletesszük a fűszereket, a cukrot és még főzzük 15 percig.
Tálalásnál sajtot szórunk rá. Sült paradicsommal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »