Mozzarellával sült fusilli recept
Hozzávalók:
- 30 dkg fusilli
- 4 dl lm tejföl
- 10 dkg enyhén csípős paraszt kolbász
- 12 dkg lm mozzarella
- 4 ek aprított petrezselyemzöld
- ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítése:
A kifőtt tésztát egy vajjal kikent tűzálló tálba teszem, hozzáadom a tejfölt, sózom, borsozom, alaposan összekeverem, megpakolom a felkarikázott kolbásszal, eloszlatom rajta a széttépkedett mozzarellát, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt rápirítom a sajtot.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









