Mozzarellával sült fusilli recept

Hozzávalók:
- 30 dkg fusilli
- 4 dl lm tejföl
- 10 dkg enyhén csípős paraszt kolbász
- 12 dkg lm mozzarella
- 4 ek aprított petrezselyemzöld
- ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítése:
A kifőtt tésztát egy vajjal kikent tűzálló tálba teszem, hozzáadom a tejfölt, sózom, borsozom, alaposan összekeverem, megpakolom a felkarikázott kolbásszal, eloszlatom rajta a széttépkedett mozzarellát, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt rápirítom a sajtot.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »