Medvehagymás makaróni recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg darált hús
- 10 dkg szalonna
- fél kg makaróni
- 15 dkg reszelt sajt
- 12-20 db medvehagyma levél
- 1 kávéskanál bazsalikom, oregánó
- só, bors
- 3 dl olaj
Elkészítése:
A szalonnát megpirítjuk egy kevés olajon, majd hozzáadjuk a darált húst is. A hagymát apróra vágjuk és a húshoz adjuk, majd fűszerezzük ízlés szerint. A makarónit sós, olajos vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. A húst a makarónival tálaljuk, tetejére reszelt sajtot szórunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

