Medvehagymás makaróni recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg darált hús
- 10 dkg szalonna
- fél kg makaróni
- 15 dkg reszelt sajt
- 12-20 db medvehagyma levél
- 1 kávéskanál bazsalikom, oregánó
- só, bors
- 3 dl olaj
Elkészítése:
A szalonnát megpirítjuk egy kevés olajon, majd hozzáadjuk a darált húst is. A hagymát apróra vágjuk és a húshoz adjuk, majd fűszerezzük ízlés szerint. A makarónit sós, olajos vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. A húst a makarónival tálaljuk, tetejére reszelt sajtot szórunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »