Medvehagymás makaróni

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Medvehagymás makaróni

Hozzávalók:

  • 25 dkg darált hús
  • 10 dkg szalonna
  • fél kg makaróni
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 12-20 db medvehagyma levél
  • 1 kávéskanál bazsalikom, oregánó
  • só, bors
  • 3 dl olaj

Elkészítése:

A szalonnát megpirítjuk egy kevés olajon, majd hozzáadjuk a darált húst is. A hagymát apróra vágjuk és a húshoz adjuk, majd fűszerezzük ízlés szerint. A makarónit sós, olajos vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. A húst a makarónival tálaljuk, tetejére reszelt sajtot szórunk.