Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás-baconös makaróni parmezánnal recept

Medvehagymás-baconös makaróni parmezánnal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg makaróni
    • 10 dkg bacon
    • 1 csokor medvehagyma
    • 1 szál újhagyma zöldjével
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 2 dl főzőtejszín
    • 2 paradicsom
    • 5 dkg parmezan
    • 12 chilivel töltött zöld olívabogyó
    • 12 mag nélküli fekete olívabogyó
    • őrölt fehérbors
    • 1 tk olívaolaj

    Elkészítése:

    A tésztát feltesszük főni. A medvehagymát és az újhagymát felszeleteljük, a fokhagymát daraboljuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk.

    Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a bacont, a felét félretesszük. A maradékhoz hozzáadjuk a hagymákat. Rövid dinsztelés után ráöntjük a főzőtejszínt. Fűszerezzük, beletesszük az olívabogyókat.

    A serpenyőbe átszedjük a tésztát, összekeverjük, és tálalunk. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá