Makaróni japán módra recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 15 dkg. makaróni
- 20 dkg. gomba
- 4 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szál zöldhagyma
- 1 ek. szójaszósz
- 4 ek. porcukor
- só, pirospaprika
Elkészítése: Daraboljuk apróra a gombát, a hagymát. Keverjük össze a kifőtt makarónival, rakjuk tűzálló tálba. Keverjük össze a szójaszószt, cukrot, és a sót 3 bögre sós vízzel és öntsük a tészta tetejére, fedjük be és melegítsük át. Ha már forró személyenként üssünk bele 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, a tűzről levéve hagyjuk lefedve 3 percig. Végül pirospaprikával meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.