Makaróni japán módra recept

Hozzávalók:
- 15 dkg. makaróni
- 20 dkg. gomba
- 4 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szál zöldhagyma
- 1 ek. szójaszósz
- 4 ek. porcukor
- só, pirospaprika
Elkészítése: Daraboljuk apróra a gombát, a hagymát. Keverjük össze a kifőtt makarónival, rakjuk tűzálló tálba. Keverjük össze a szójaszószt, cukrot, és a sót 3 bögre sós vízzel és öntsük a tészta tetejére, fedjük be és melegítsük át. Ha már forró személyenként üssünk bele 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, a tűzről levéve hagyjuk lefedve 3 percig. Végül pirospaprikával meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »