Spárga lasagne recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomó zöldspárga
- vaj
- cukor
- bacon
- lasagne lap
Besamel mártáshoz:
- 5 dkg vaj
- liszt
- 5-6 dl tej
- só
- bors
- szerecsendió
- egy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A spárgasípokat a fás száruktól megtisztítjuk, enyhén sós, egy teáskanálnyi cukros, kicsi vajas vízben hirtelen megpároljuk. Kb. 6-8 perc. Kockákra vágott bacont serpenyőben szép pörcösre sütünk. Besamelt főzünk és egy hőálló tálba rétegenként:
Pici szósz az aljára, erre a lasagne lap (én szárazat használok), erre szósz, spárga darabolva kb 1cm-es csíkokra, rászórni a bacon harmadát.
Lasagne lap, szósz, spárga, bacon harmada, lasagne lap. Kevés szósz, bacon és reszelt sajt.
Kb 40 perc 180 fok körül kell sütni. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »