Spárga lasagne recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 csomó zöldspárga
- vaj
- cukor
- bacon
- lasagne lap
Besamel mártáshoz:
- 5 dkg vaj
- liszt
- 5-6 dl tej
- só
- bors
- szerecsendió
- egy FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A spárgasípokat a fás száruktól megtisztítjuk, enyhén sós, egy teáskanálnyi cukros, kicsi vajas vízben hirtelen megpároljuk. Kb. 6-8 perc. Kockákra vágott bacont serpenyőben szép pörcösre sütünk. Besamelt főzünk és egy hőálló tálba rétegenként:
Pici szósz az aljára, erre a lasagne lap (én szárazat használok), erre szósz, spárga darabolva kb 1cm-es csíkokra, rászórni a bacon harmadát.
Lasagne lap, szósz, spárga, bacon harmada, lasagne lap. Kevés szósz, bacon és reszelt sajt.
Kb 40 perc 180 fok körül kell sütni. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.