Spárga lasagne recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomó zöldspárga
- vaj
- cukor
- bacon
- lasagne lap
Besamel mártáshoz:
- 5 dkg vaj
- liszt
- 5-6 dl tej
- só
- bors
- szerecsendió
- egy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A spárgasípokat a fás száruktól megtisztítjuk, enyhén sós, egy teáskanálnyi cukros, kicsi vajas vízben hirtelen megpároljuk. Kb. 6-8 perc. Kockákra vágott bacont serpenyőben szép pörcösre sütünk. Besamelt főzünk és egy hőálló tálba rétegenként:
Pici szósz az aljára, erre a lasagne lap (én szárazat használok), erre szósz, spárga darabolva kb 1cm-es csíkokra, rászórni a bacon harmadát.
Lasagne lap, szósz, spárga, bacon harmada, lasagne lap. Kevés szósz, bacon és reszelt sajt.
Kb 40 perc 180 fok körül kell sütni. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »