Hűtőben kelt lángos recept

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 3 db (2 dl) kefir
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek só
- 1,5 dkg élesztő
- pici cukor
- tej
- sütéshez olaj
Elkészítése:
Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd az anyagokat összekeverjük annyi tejjel, hogy megfelelő állagú tésztát kapjunk.
Hűtőben napokig elálló, és megkelő tésztából annyit használunk el amennyi pillanatnyilag szükséges.
Kiszaggatva forró zsiradékban kisütjük, és édesen, vagy sósan tálaljuk.
Tipp:
Édesen; lekvár, méz stb. Sósan; tejfellel, sajttal, húsos krémmel stb.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »