Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hűtőben kelt lángos recept

Hűtőben kelt lángos
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg liszt
    • 3 db (2 dl) kefir
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 ek só
    • 1,5 dkg élesztő
    • pici cukor
    • tej
    • sütéshez olaj

    Elkészítése:

    Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd az anyagokat összekeverjük annyi tejjel, hogy megfelelő állagú tésztát kapjunk.

    Hűtőben napokig elálló, és megkelő tésztából annyit használunk el amennyi pillanatnyilag szükséges.

    Kiszaggatva forró zsiradékban kisütjük, és édesen, vagy sósan tálaljuk.

    Tipp:

    Édesen; lekvár, méz stb. Sósan; tejfellel, sajttal, húsos krémmel stb.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá