Ravioli recept
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 evőkanál olaj
- 30 dkg darált hús (marha vagy sertés)
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- bolognai mártás
- őrölt bors
- só
- reszelt sajt
Elkészítés:
A lisztből a tojással, egy csipet sóval meg vízzel kemény tésztát gyúrunk, és késfok vastagságúra nyújtjuk. Felére, egyenlő közökben, hagymás olajban megpárolt, sóval, borssal ízesített darált húst rakunk, ráhajtjuk a tészta másik felét, és a tésztaközöket lenyomkodjuk. Derelyemetszővel a mi barátfüléhez hasonlóan kis kockákra vágjuk, sós vízben kifőzzük, és bolognai mártással leöntve, meg reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

