Ravioli recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál olaj
- 30 dkg darált hús (marha vagy sertés)
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- bolognai mártás
- őrölt bors
- só
- reszelt sajt
Elkészítés:
A lisztből a tojással, egy csipet sóval meg vízzel kemény tésztát gyúrunk, és késfok vastagságúra nyújtjuk. Felére, egyenlő közökben, hagymás olajban megpárolt, sóval, borssal ízesített darált húst rakunk, ráhajtjuk a tészta másik felét, és a tésztaközöket lenyomkodjuk. Derelyemetszővel a mi barátfüléhez hasonlóan kis kockákra vágjuk, sós vízben kifőzzük, és bolognai mártással leöntve, meg reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »