Ravioli recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál olaj
- 30 dkg darált hús (marha vagy sertés)
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- bolognai mártás
- őrölt bors
- só
- reszelt sajt
Elkészítés:
A lisztből a tojással, egy csipet sóval meg vízzel kemény tésztát gyúrunk, és késfok vastagságúra nyújtjuk. Felére, egyenlő közökben, hagymás olajban megpárolt, sóval, borssal ízesített darált húst rakunk, ráhajtjuk a tészta másik felét, és a tésztaközöket lenyomkodjuk. Derelyemetszővel a mi barátfüléhez hasonlóan kis kockákra vágjuk, sós vízben kifőzzük, és bolognai mártással leöntve, meg reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.