Krumplis tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-2 kg krumpli
- 2-3 fej vöröshagyma
- fűszerpaprika
- ételízesítő v. só
- bors,olaj
- fodros nagykocka
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk, ha már üveges félre húzzuk és beletesszük a pirospaprikát, majd a krumplit, és annyi vizet hogy a krumpli teteje még kilátszódjon. Ízesítjük, készre főzzük, majd krumpli nyomóval át törjük. A tésztát forró sós vízben kifőzzük és összekeverjük a krumplival.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »