Könnyű paradicsomos tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 4-5 szem paradicsom
- egy kevéske só
- 3 kanál olíva olaj
- bazsalikom
- őrőlt bors
- a tetejére
- dúrván reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük és olíva olajon üvegesre pároljuk. Közben a paradicsomot apró kockákra vágjuk és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, egy párszor megkevergetjük és hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot.
Levesszük a tűzről és összekeverjük a tésztával. Reszelt sajttal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »