Könnyű paradicsomos tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 4-5 szem paradicsom
- egy kevéske só
- 3 kanál olíva olaj
- bazsalikom
- őrőlt bors
- a tetejére
- dúrván reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük és olíva olajon üvegesre pároljuk. Közben a paradicsomot apró kockákra vágjuk és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, egy párszor megkevergetjük és hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot.
Levesszük a tűzről és összekeverjük a tésztával. Reszelt sajttal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »