Könnyű paradicsomos tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 4-5 szem paradicsom
- egy kevéske só
- 3 kanál olíva olaj
- bazsalikom
- őrőlt bors
- a tetejére
- dúrván reszelt sajt
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk és felszeleteljük és olíva olajon üvegesre pároljuk. Közben a paradicsomot apró kockákra vágjuk és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, egy párszor megkevergetjük és hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot.
Levesszük a tűzről és összekeverjük a tésztával. Reszelt sajttal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


