Langalló recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg túró
- 1 tk só
- 6 ek víz
- 6 ek olaj
Feltét:
- 150 g tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- szalonna ízlés szerint
- kolbász ízlés szerint
- lilahagyma ízlés szerint
- reszelt sajt
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd egy kiolajozott gáztepsibe tesszük és kézzel vagy sodrófával belenyújtjuk.
A tetejét megkenjük egy kis pohár tejföllel,amibe 2 gerezd fokhagymát aprítottunk,aztán húsos, füstölt szalonna szeleteket,és ízlés szerint kolbász karikákat teszünk rá. Aztán 1 nagyobb,vagy 2 kisebb fej lilahagymát vékony karikákra vágunk és szintén egyenletesen rápakoljuk. A tetejét vastagon,reszelt sajttal megszórjuk.
Sütés közben rá-rá nézünk,hogy mikor lesz jó. Ha az alja kezd barnulni,akkor kész.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »