Langalló recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg túró
- 1 tk só
- 6 ek víz
- 6 ek olaj
Feltét:
- 150 g tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- szalonna ízlés szerint
- kolbász ízlés szerint
- lilahagyma ízlés szerint
- reszelt sajt
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd egy kiolajozott gáztepsibe tesszük és kézzel vagy sodrófával belenyújtjuk.
A tetejét megkenjük egy kis pohár tejföllel,amibe 2 gerezd fokhagymát aprítottunk,aztán húsos, füstölt szalonna szeleteket,és ízlés szerint kolbász karikákat teszünk rá. Aztán 1 nagyobb,vagy 2 kisebb fej lilahagymát vékony karikákra vágunk és szintén egyenletesen rápakoljuk. A tetejét vastagon,reszelt sajttal megszórjuk.
Sütés közben rá-rá nézünk,hogy mikor lesz jó. Ha az alja kezd barnulni,akkor kész.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »