Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 0,5 kg tészta
- 5 ek kristálycukor
- 1 kk őrölt bors
- 2 ek só
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük, besózzuk, és 30 percet állni hagyjuk.
Egy nagyobb lábasban megpirítjuk a cukrot, majd ráöntjük az olajat és a jól kinyomkodott káposztát. Megszórjuk őrölt borssal, és puhára dinszteljük.
Közben sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát (nagy kocka, fodros nagy kocka).
Ha kész, lecsepegtetjük, és összekeverjük a káposztával.
Tálaláskor ízlés szerint lehet még cukrozni, vagy borsozni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

