Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 0,5 kg tészta
- 5 ek kristálycukor
- 1 kk őrölt bors
- 2 ek só
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük, besózzuk, és 30 percet állni hagyjuk.
Egy nagyobb lábasban megpirítjuk a cukrot, majd ráöntjük az olajat és a jól kinyomkodott káposztát. Megszórjuk őrölt borssal, és puhára dinszteljük.
Közben sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát (nagy kocka, fodros nagy kocka).
Ha kész, lecsepegtetjük, és összekeverjük a káposztával.
Tálaláskor ízlés szerint lehet még cukrozni, vagy borsozni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »