Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 0,5 kg tészta
- 5 ek kristálycukor
- 1 kk őrölt bors
- 2 ek só
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük, besózzuk, és 30 percet állni hagyjuk.
Egy nagyobb lábasban megpirítjuk a cukrot, majd ráöntjük az olajat és a jól kinyomkodott káposztát. Megszórjuk őrölt borssal, és puhára dinszteljük.
Közben sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát (nagy kocka, fodros nagy kocka).
Ha kész, lecsepegtetjük, és összekeverjük a káposztával.
Tálaláskor ízlés szerint lehet még cukrozni, vagy borsozni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

