Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztás farfalle recept

Káposztás farfalle
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g farfalle tészta
    • 1 fej káposzta
    • 1 fej hagyma
    • 1 mokkáskanál köménymag
    • 1 kanál cukor
    • őrölt bors
    • 1 kanál almaecet
    • 1 kanál olíva olaj

    Elkészítése:

    A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.

    A felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd beletesszük az apróra vágott káposztát is és ízesítjük köménymaggal, cukorral és almaecettel, majd addig pároljuk, amíg összeesik.

    Az elkészült párolt káposztát elkeverjük a tésztával és őrölt borssal megszórva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá