Káposztás farfalle

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 500 g farfalle tészta
  • 1 fej káposzta
  • 1 fej hagyma
  • 1 mokkáskanál köménymag
  • 1 kanál cukor
  • őrölt bors
  • 1 kanál almaecet
  • 1 kanál olíva olaj

Elkészítése:

A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.

A felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd beletesszük az apróra vágott káposztát is és ízesítjük köménymaggal, cukorral és almaecettel, majd addig pároljuk, amíg összeesik.

Az elkészült párolt káposztát elkeverjük a tésztával és őrölt borssal megszórva tálaljuk.