Laktató burek recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag istant élesztő
- kb 2 dl tej
- csipet só
- 1 evőkanál cukor
- 1 fej saláta
- 2-3 fej vörös vagy lilahagyma
- 0,5 kg darált hús
Elkészítése:
A lisztet, a cukrot, a sót, az élesztőt és a tejet tésztává gyúrom. A tejet folyamatosan adom hozzá, nem biztos, hogy kell az egész.1 órát pihentetjük meleg helyen. Amikor kész kinyújtom és kb 8*8 cm kockákat vágok belőle, de ez attól függ mekkorát szeretnénk. Ebbe megy bele a töltelék egy picit rakunk a közepére és összehajtjuk és forró olajban forgatva kisütjük.A tölteléknél a darált húst előtte kissé megfőzzük kis piros paprikával, vagy ahogy szeretnénk. Körülbelül 15 darab jön ki belőle. Jó étvágyat :)
Tipp:
A húst ízlés szerint fűszerezzük. Amikor kész mellé lehet egy kis tejfölt tenni. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »