Laktató burek recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag istant élesztő
- kb 2 dl tej
- csipet só
- 1 evőkanál cukor
- 1 fej saláta
- 2-3 fej vörös vagy lilahagyma
- 0,5 kg darált hús
Elkészítése:
A lisztet, a cukrot, a sót, az élesztőt és a tejet tésztává gyúrom. A tejet folyamatosan adom hozzá, nem biztos, hogy kell az egész.1 órát pihentetjük meleg helyen. Amikor kész kinyújtom és kb 8*8 cm kockákat vágok belőle, de ez attól függ mekkorát szeretnénk. Ebbe megy bele a töltelék egy picit rakunk a közepére és összehajtjuk és forró olajban forgatva kisütjük.A tölteléknél a darált húst előtte kissé megfőzzük kis piros paprikával, vagy ahogy szeretnénk. Körülbelül 15 darab jön ki belőle. Jó étvágyat :)
Tipp:
A húst ízlés szerint fűszerezzük. Amikor kész mellé lehet egy kis tejfölt tenni. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »