Húsgombócos tészta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 3 fej hagyma
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 kanál zsír, vagy olaj
- 2 kanál törött paprika
- fél kg metélt tészta
- 2 dl tejföl
Elkészítése: A darált húsból 1 hagymával, tojással, sóval, borssal kisebb húsgombócokat készítünk. A maradék hagymából zsíron, pirospaprikával pörkölt szaftot készítünk és beletesszük a húsgombócokat. 20-25 percig főzzük. Egy kikent tepsibe tesszük a kifőzött tésztát, majd ráöntjük a gombócokat és meglocsoljuk tejföllel. Forró sütőben 10 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.